Fire Red and Leaf Green on nintendo switch!
Comments
-
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay K K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay K K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay K K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay K K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay K K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay 'K 'K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien Warum
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay 'K 'K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien Warum Warum
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay 'K 'K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien Warum Warum in Ordnung
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay 'K 'K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien Warum Warum in Ordnung in Ordnung
0 -
maybe maybe yes yes no no ok ok fine fine ye yeh Sí Sí nah nah IDK IDK Okay Okay 'K 'K Nope Nope yo yo bro bro … … I guess I guess Why Why no way no way probably probably nein nein ja ja Vielleicht Vielleicht Quizás Quizás Está Bien Está Bien Warum Warum in Ordnung in Ordnung no sé
0